Hulda Huima ja Hitaat Sekunnit & Folk Boyz

7.6.2015

Kesäkiertue saapuu ja päättyy Helsinkiin! Hulda Huima ja Hitaat Sekunnit Sorbus-galleriassa. Samalla juhlistetaan Hulda Huima ja Mustat Kalsarit -kasettia!

Keikalla mukana myös Jyrki Nissinen & Teemu Tanner: FOLK BOYZ!

* * *

Hulda Huima on helsinkiläinen lauluntekijä, jonka laulut yhdistelevät niin koettuja kuin kuultujakin tarinoita rakkaudesta ja muista hämmennyksistä. Hulda on tähän mennessä julkaissut kaksi kasetti-EP:tä ja puolikkaan 7”-vinyylin sekä kunnostautunut ahkerana keikkailijana. Toissa vuonna hän kiersi kaksi viikkoa Keski-Euroopassa ilman välipäiviä ja viime vuonna sukkuloi Jukka Nousiaisen kanssa reilun viikon verran pitkin poikin Suomea Helsingistä Rovaniemelle.

Muutama vuosi sitten Hulda Huima tutustui herkkien poikien nuhjuiseen rokkibändiin Mustat kalsarit. Pojat ja Hulda tykkäsivät toisistaan niin paljon, että Mustat Kalsarit alkoi säestää Huldaa. Alkuvuodesta 2014 Hulda äänitti Kalsareiden kanssa pitkäsoiton verran biisejään. Puolentoista vuoden työn jälkeen levy on valmis, ja se julkaistaan kasetti- ja digimuodossa!

Julkaisukiertueelle ei kuitenkaan lähde Mustat Kalsarit, vaan Hulda Huiman uusi taustayhtye Hitaat Sekunnit. Mitä kaikkea onkaan vielä tulossa, kun laulu- ja soitinyhtye Hulda Huima ja Hitaat Sekunnit suuntaa kesäkuun alussa Suomen vaihtoehtolavoille juhlistamaan Hulda Huima ja Mustat Kalsarit-pitkäsoittoa?!