Jyrki Nissinen & Janne Westerlund, Jaakko Eino Kalevi

15.11.2013
FI | EN

Jyrki Nissinen & Janne Westerlund esiintyvät Sorbuksessa perjantaina 15. marraskuuta. Duo esittää soittaen ja lukien valikoituja kohtia soundtrack-levyltä, jonka Westerlund on tehnyt Nissisen marras-joulukuussa ilmestyvään Kehittymättömät UFOt -sarjakuva-albumiin liittyen.

Illan toinen esiintyjä on Jaakko Eino Kalevi. Konserttien aikaan galleriassa on esillä myös Kim Somervuoren teos Ode to Posca.

Kehittymättömät UFOt on marras-joulukuussa 2013 ilmestyvä 200-sivuinen sarjakuva-albumi jonka on piirtänyt ja kirjoittanut Jyrki Nissinen. Sarjakuvaan sisältyy Janne Westerlundin säveltämä juonta mukaileva, sieltä täältä ääninäytelty, soundtrack-levy.

Tarinan päähenkilö on Mika “bodari” Liski, kahdeksantoistavuotias nuori kundi, joka on ajautunut isoveljensä vanhojen kavereiden tihutyöjengiin. Mikään ei kiinnosta ja isä haluaisi pojan armeijaan.

Maapallolle laskeutuu vieraita toiselta galaksilta ja pian heidän todetaan olevan paljon ihmisiä kehittymättömämpiä ja ajautuneet tänne sattumanvaraisesti avaaruudessa leijailevien kivien avulla. Eikä kulu aikaakaan, kun keksitään kaapata ja hallita Ufo-olentojen aluksia. Samassa keksitään myös tekosyy hyökätä heidän planeetalleen ja ottaa se haltuun sivistystyön nimissä.

Isä kikkailee Mikan mukaan pioneeriretkelle ja siellä hän ihastuu hyvännäköiseen naisufoon. Ristiriita on valmis ja Mikan on pakko ryhtyä toimeen asioiden järjestämiseksi… tai tuhoamiseksi.

Klo 18 | Pääsymaksu 3 €

 
EN

Concert by Jyrki Nissinen and Janne Westerlund on November 15th in Sorbus. The duo will perform pieces from the soundtrack album made by Westerlund based on Nissinen’s upcoming comic album The Undeveloped Flying Objects.

The surprise performing guest is Jaakko Eino Kalevi!

At 6pm | Entrance 3 €

 

+ On display: Kim Somervuori’s exhibition Ode to Posca